Profiltex

Messemateriell

Skilt, bannere & messemateriell. Profiltex leverer brukervennlige og kostnadseffektive messe- og utstillingsprodukter. I samarbeid med andre internasjonale produsenter kan vi tilby et bortimot komplett program av bærbare og sammenleggbare displayløsninger. Vi leverer skilt og folie til fasader i alle størrelser. Vi kan levere skilt i alle mulige materialer og størrelser, med og uten lys. 

Profiltex kan levere alt fra rimelige til ekslusive løsninger. Stand, messebord, bakvegger, rollups, digitale skjermer, matter og gulvbelegg, pappdisplay, oppblåsbare reklameartikler med mere. Vi har alt som skal til for at får en synlig og flott stand.

Lang erfaring i bransjen

Hvorfor velge oss

Gjennom årene har vi jobbet sammen med ulike oppdragsgivere, alt fra små nyetablerte bedrifter til større markedsledere, og har skaffet oss bred erfaring fra forskjellige bransjer.

  • Lang erfaring - rask levering
  • Kvalitet i arbeid som utføres
  • Konkurranse dyktige priser
Ta kontakt med oss!

Profiltex er leverandør av firmagaver og profileringsløsninger

Profiltex har lang erfaring innen profilering og mange tusen artikler for din bedrift.

 

Gjennom mange år har vi opparbeidet et stort produktutvalg. Vi har mange produkter på lager som vi kan levere med kort leveringstid. Trenger du et produkt til dine ansatte, neste event, messe eller gaver til dine kunder. Da er vi rette firma! Profiltex hjelper deg med å finne produkt som passer dine ønsker og bruksområder.

 

Ta kontakt om du ønsker idéer og forslag eller dersom det er noe spesielt du er på jakt etter. Totalt har vi flere tusen produkter som du kan sette din logo eller budskap på.

La oss ta en prat om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift

Profiltex er en del av Goldspot