Profiltex

Reklameartikler for bedrifter

Profiltex har et stort utvalg firmagaver, julegaver og giveaways til dine ansatte eller kunder. Reklameartikler er en fin måte å profilere bedriften på. Vi har hundrevis av reklameartikler å velge mellom. Derfor hjelper vi deg gjerne gjennom hele prosessen – slik at du velger det rette for nettopp din bedrift! Se i katalogene lengre ned på denne siden, eller ta direkte kontakt med oss.

Hva vi har gjort

Jobber levert av Profiltex

Scroll til høyre for å se flere bilder ->

Hva vi har gjort

Jobber levert av Profiltex

Scroll til høyre for å se flere bilder ->

Lang erfaring i bransjen

Hvorfor velge oss

Reklameartikler for bedrifter. Vi kan skaffe det meste av giveaways og reklameartikler for din bedrift. Ta gjerne kontakt med oss og vi kan finne noe spennende for din bedrift.

  • Lang erfaring - rask levering
  • Kvalitet i arbeid som utføres
  • Konkurranse dyktige priser
Reklameartikler for bedrifter

Noen av våre leverandører

Med vårt store utvalg av profileringsartikler og firmagaver ønsker å bistå med å løfte merkevaren din, imponere kundene dine, belønne de ansatte og takke partnerne dine. Giveaways er både en viktig og hyggelig måte å bygge merke merkevare; en gave blir alltid satt pris på, både hos kunder og ansatte, og hver gang gaven brukes blir din logoprofil eksponert.

 

Vi trykker eller graverer din logo eller budskap på et stort utvalg artikler: Skriveredskaper, tilbehør til kontor, reiseartikler, tilbehør til telefon & data, fritid, friluftsliv, kalendere, vesker, verktøy, lommelykter, ting til hjem, strøartikler, spill, minnebrikker, klær, bagger og caps m.m.

La oss ta en prat om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift