Profiltex

Skilt til vegg inne og ute

Profiltex leverer skilt i alle størrelser, med og uten lys. Vi produserer renskåret logoer i forskjellige typer materiale, dette kan dekoreres med folie. Alt fra små henvisningsskilt til store fasadeskilt. Også passer vi på at produktet for en funksjonell montering. Det finnes mange typer materialer til dette formålet, PVC, akryl og aluminium. Vi leverer også skiltbukker, plakatholdere og andre displayprodukter.

Hva vi har gjort

Jobber levert av Profiltex

Scroll til høyre for å se flere bilder ->

Lang erfaring i bransjen

Hvorfor velge oss

Gjennom årene har vi jobbet sammen med ulike oppdragsgivere, alt fra små nyetablerte bedrifter til større markedsledere, og har skaffet oss bred erfaring fra forskjellige bransjer.

  • Lang erfaring
  • Kvalitet i arbeid som utføres
  • Konkurransedyktige priser
Ta kontakt med oss!

Profiltex er leverandør av firmagaver og profileringsløsninger

Profiltex har lang erfaring innen profilering og mange tusen artikler for din bedrift.

 

Gjennom mange år har vi opparbeidet et stort produktutvalg. Vi har mange produkter på lager som vi kan levere med kort leveringstid. Trenger du et produkt til dine ansatte, neste event, messe eller gaver til dine kunder. Da er vi rette firma! Profiltex hjelper deg med å finne produkt som passer dine ønsker og bruksområder.

 

Ta kontakt om du ønsker idéer og forslag eller dersom det er noe spesielt du er på jakt etter. Totalt har vi flere tusen produkter som du kan sette din logo eller budskap på.

La oss ta en prat om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift

Profiltex er en del av Goldspot