Nyhet fra Xindao

Overladingsbeskyttelse

Nyhet fra Xindao

Overladings-beskyttelse

Med overladingsbeskyttelse er du sikret at enheten din bare lades når den ber om strøm. Når batteriet er fulladet, stopper laderne våre ladingen umiddelbart.

 

Kortslutningsbeskyttelse
Ved en kortslutning sørger beskyttelsen for at enheten slås av.

 

Holdbare kvalitetskomponenter
Alle laderne våre er laget med komponenter av førsteklasses kvalitet. For å oppfylle alle europeiske standarder er huset laget av tidligere ubrukte råmaterialer.

 

Kretskortenheten er designet for å sikre at du får en problem- og bekymringsfri opplevelse av trådløsladingen. Ikke bare har disse laderne bedre kvalitet og er sikrere, de bedre kvalitet og er sikrere, de varer dessuten lenger og har en mye lengre brukstid.

 

Påvisning av fremmedlegemer
Alle de trådløse laderne våre har innebygd FOD (Foreign Object Detection) for påvisning av fremmedlegemer for å sikre at den trådløse laderen kun vil lade mobilenheten din. Ladere av dårlig kvalitet klarer ikke å gjenkjenne andre metallgjenstander, som penner eller mynter. Dette kan føre til permanent skade på laderen, gjenstanden og potensielt brukeren.

 

Overstrømsbeskyttelse
Overstrømsbeskyttelse sikrer at enheten din bare mottar optimal ladestrøm. Ved strømstøt eller til og med lynnedslag sørger beskyttelsen for at både du og mobilenheten din er trygg.

 

Temperaturstyring
Alle de trådløse laderne våre har innebygd temperaturstyring for å sikre at enheten ikke overopphetes under lading.

 

  • Maks. 0,3 W hvilestrøm når enheten ikke er i bruk
    Alle de trådløse laderne våre er konfigurert for å forbruke lite strøm når de ikke er i bruk. Lavkvalitets ladere forbruker opptil dobbelt så mye strøm når de ikke er i bruk, slik at det går utover strømregningen din, og ikke minst: miljøet.
  • Alle de trådløse laderne våre er testet ved offisielle institutter for CE-testing av produkter og funnet i henhold til de strenge forskriftene som er vedtatt i EU.
  • Alle de trådløse laderne våre er testet ved offisielle institutter som har sjekket at de er produsert i henhold til ROHS-direktivet, som skal hindre at artikler med et høyt innhold av kjemikalier føres inn i EU. Vi tilleggstester hver produksjon for ekstra sikkerhet.
Profiltex-traadlos-lader